NĂSCUT ÎN '90

NĂSCUT ÎN '90
Data Miercuri, 14 Octombrie 2015
Ora 19:00
Intrare: Intrare liberă

Descriere

Proiectul "Teatrul din Cartier" a ajuns în cartierul Ștrand din Sibiu.
Teatru. Emoţie. Social. Uman. Haz. De necaz. Bună. Dispoziţie.
Un scenariu original, inspirat din gânduri, reflecţii, poveşti de viaţă.
Eroii noştri traversează anii ‘90, cel mai tulbure şi gri deceniu din istoria modernă a României. Ei ne oferă felii de viaţă presărate cu nostalgie, cu hazoase si amare aduceri aminte.
Anii ’90 au însemnat: haos, violenta, instabilitate, venirea minerilor, sărăcie, mimarea unui început de democraţie, primele alegeri aşa-zis libere. Dar în acelaşi timp pentru eroii spectacolului, anii ’90 au însemnat prima zi de şcoală, tanti educatoare de la grădiniţă, primul sărut. Pentru ei Bombonel era un personaj de desene-animate care apărea prea des la televizor, iar politica o nebunie de neînţeles a nătărăilor de oameni mari care au cam uitat să îşi trăiască viaţa.
Cu toţii ne vom regăsi în poveştile spectacolului „NĂSCUT ÎN ‘90”. Vom râde, vom tresări, ii vom insoti pe actori in acest puzzle al omului tanar contemporan.
Din spectacol nu lipsesc referirile directe la realitatile socio-politice ale tarii noastre. Uneori hazoase, alteori acide. Nu lipseste muzica live, nici scurtele proiectii video cu momente cheie ale anilor 90.
Spectacolul „ NASCUT IN ’90 ” functionează ca un spatiu al amintirilor comune, al bucuriei amare de a fi impartasit, cu totii, impreuna, 25 de ani de istorie recenta, zbuciumata.

---

Compania
BIS
Regia
Bogdan Sărătean
Autor
Scenariu de Flaviu Suhastru

Distribuția

Andrada Grosu, Aneea Opriş şi Claudiu Fălămaş